Categorieën

CamelBak® Eddy+ Tritan™ Renew 750 ml fles


SWPUE9
Camelbak

Het wordt alleen maar beter. De klassieke alledaagse fles Eddy®+ is nu gemaakt met Tritan™ Renew-plastic, een 50% gerecycled materiaal. Het doordrinkrietje is morsbestendig wanneer het is geopend en lekvrij wanneer het is gesloten. Lichtgewicht, duurzame en betrouwbare hydratatie.
Materials : Tritan™ Renew
Certificates :BSCI
Green Points Total :35 - CO2 foot print : 0,91
Printing default : Tampondruk - voorzijde - max color : 4 - 45 x 60 mm Zeefdruk rondom: Door de rotatie van de machine wordt de plaatsing van het logo niet voor elk item gelijk uitgelijnd. Zeefdruk rondom meerkleurig: Minstens 1 mm tussenruimte tussen elementen met verschillende kleuren.

99
1
235 x 97 x mm
300 x 490 x 640 mm
cardboard_box
174 gr
7000 gr
zwart, wit, blauw koninklijk
tritan vernieuwen
24.20 € Excl. BTW

Het wordt alleen maar beter. De klassieke alledaagse fles Eddy®+ is nu gemaakt met Tritan™ Renew-plastic, een 50% gerecycled materiaal. Het doordrinkrietje is morsbestendig wanneer het is geopend en lekvrij wanneer het is gesloten. Lichtgewicht, duurzame en betrouwbare hydratatie. Materials : Tritan™ Renew Certificates :BSCI Green Points Total :35 - CO2 foot print : 0,91 Printing default : Tampondruk - voorzijde - max color : 4 - 45 x 60 mm Zeefdruk rondom: Door de rotatie van de machine wordt de plaatsing van het logo niet voor elk item gelijk uitgelijnd. Zeefdruk rondom meerkleurig: Minstens 1 mm tussenruimte tussen elementen met verschillende kleuren.