Categorieën

Beryl biologisch gerecyclede damespolo met korte mouwen


Z3VRET
Elevate

De Beryl damespolo met korte mouwen is gemaakt van 220 g/m² 70% GOTS-gecertificeerd katoen gemengd met 30% GRS-gecertificeerd gerecycled polyester, waardoor het een duurzamere optie is die geschikt is voor verschillende gelegenheden en activiteiten. De polo is bovendien voorzien van GRS-gecertificeerde knopen, wat de impact op het milieu nog verder vermindert. De plat gebreide ribboorden voegen verfijning toe en de polo is ontworpen met een getailleerde vorm voor een vrouwelijke look. De GOTS-certificering garandeert een 100% gecertificeerde toeleveringsketen van grondstoffen tot onze druktechnieken, waardoor dit kledingstuk een milieuvriendelijke keuze is.

Dit artikel kan alleen met GOTS/GRS gecertificeerde druktechnieken bedrukt worden om de certificering van het volledige product te garanderen. Bij onbewerkte bestellingen bevestig je dat je dit product niet zult bedrukken.

Materials : Pique knit van 70% GOTS gecertificeerd organisch katoen en 30% GRS certified recycled polyester, 220 g/m2

Green Points Total :67 - CO2 foot print : 1,443

Printing default : Borduren - linker borst - max color : 12 - 78 x 78 x Ø 110 mm .

10643
1
530 x 220 x 350 mm
cardboard_box
9000 gr
grijs onweer, zwart, marineblauw, wit, rood
biologisch katoen, recycled polyester
220 g/m²
XS, S, M, L, XL, XXL
21.24 € Excl. BTW

De Beryl damespolo met korte mouwen is gemaakt van 220 g/m² 70% GOTS-gecertificeerd katoen gemengd met 30% GRS-gecertificeerd gerecycled polyester, waardoor het een duurzamere optie is die geschikt is voor verschillende gelegenheden en activiteiten. De polo is bovendien voorzien van GRS-gecertificeerde knopen, wat de impact op het milieu nog verder vermindert. De plat gebreide ribboorden voegen verfijning toe en de polo is ontworpen met een getailleerde vorm voor een vrouwelijke look. De GOTS-certificering garandeert een 100% gecertificeerde toeleveringsketen van grondstoffen tot onze druktechnieken, waardoor dit kledingstuk een milieuvriendelijke keuze is. Dit artikel kan alleen met GOTS/GRS gecertificeerde druktechnieken bedrukt worden om de certificering van het volledige product te garanderen. Bij onbewerkte bestellingen bevestig je dat je dit product niet zult bedrukken. Materials : Pique knit van 70% GOTS gecertificeerd organisch katoen en 30% GRS certified recycled polyester, 220 g/m2 Green Points Total :67 - CO2 foot print : 1,443 Printing default : Borduren - linker borst - max color : 12 - 78 x 78 x Ø 110 mm .