Categorieën

MIYO enkellaagse lunchtrommel


MTJ8JO

De ideale lunchtrommel voor school, werk of vrije tijd! De MIYO-lunchtrommel heeft een inhoud van 700 ml, waardoor ze ideaal is voor sandwiches, salades en nog veel meer. Het deksel wordt op zijn plaats gehouden met een band van gerecycled PET. Neem contact met ons op voor andere kleurencombinaties en extra accessoires, zoals een spork of binnencompartiment. Magnetronbestendig, vaatwasmachinebestendig, BPA-vrij en volledig recyclebaar. Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk en verpakt in een thuiscomposteerbare zak. Personaliseer je MIYO volledig door individuele namen op de deksel te zetten - neem contact met ons op voor meer informatie.

Stel je eigen MIYO lunchbox samen met onze Mix and Match tool.

Materials : PP Plastic

Green Points Total :41 - CO2 foot print : 1,374

Printing default : Zeefdruk - deksel - max color : 1 - 158 x 88 mm Let op: zeefdruk artwork moet het midden van het deksel vermijden. Voor volledige dekking kies je in plaats daarvan digitale print..

110000
50
180 x 60 x 110 mm
360 x 370 x 550 mm
cardboard_box
205 gr
10500 gr
rood, sinaasappel, wit, magenta, blauw, citron, grijs, zwart
polyproplyleen (PP)
8.74 € Excl. BTW

De ideale lunchtrommel voor school, werk of vrije tijd! De MIYO-lunchtrommel heeft een inhoud van 700 ml, waardoor ze ideaal is voor sandwiches, salades en nog veel meer. Het deksel wordt op zijn plaats gehouden met een band van gerecycled PET. Neem contact met ons op voor andere kleurencombinaties en extra accessoires, zoals een spork of binnencompartiment. Magnetronbestendig, vaatwasmachinebestendig, BPA-vrij en volledig recyclebaar. Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk en verpakt in een thuiscomposteerbare zak. Personaliseer je MIYO volledig door individuele namen op de deksel te zetten - neem contact met ons op voor meer informatie. Stel je eigen MIYO lunchbox samen met onze Mix and Match tool. Materials : PP Plastic Green Points Total :41 - CO2 foot print : 1,374 Printing default : Zeefdruk - deksel - max color : 1 - 158 x 88 mm Let op: zeefdruk artwork moet het midden van het deksel vermijden. Voor volledige dekking kies je in plaats daarvan digitale print..