Categorieën

Grom 650 ml aluminium sportfles


LRFLPF

Mooi en licht van gewicht, dat is de Grom 650 ml aluminium sportfles in een notendop. Het doorzichtige schroefdeksel is morsbestendig en heeft een lus met een colour-pop functie, zodat hij makkelijk mee te nemen is. De matte, metallic afwerking geeft de fles een stijlvolle uitstraling. Wat er ook te vieren valt, de Grom-fles zal zeker in de smaak vallen bij elke ontvanger.
Materials : Aluminium
Certificates :BSCI
Green Points Total :14 - CO2 foot print : 1,202
Printing default : Tampondruk - voorzijde - max color : 4 - 20 x 70 mm Zeefdruk rondom: Door de rotatie van de machine wordt de plaatsing van het logo niet voor elk item gelijk uitgelijnd. Zeefdruk rondom meerkleurig: Minstens 1 mm tussenruimte tussen elementen met verschillende kleuren.

32335
1
250 x 66 x mm
780 x 260 x 360 mm
cardboard_box
105 gr
7000 gr
zwart, verzilverd, blauw koninklijk, rood
aluminium
7.62 € Excl. BTW

Mooi en licht van gewicht, dat is de Grom 650 ml aluminium sportfles in een notendop. Het doorzichtige schroefdeksel is morsbestendig en heeft een lus met een colour-pop functie, zodat hij makkelijk mee te nemen is. De matte, metallic afwerking geeft de fles een stijlvolle uitstraling. Wat er ook te vieren valt, de Grom-fles zal zeker in de smaak vallen bij elke ontvanger. Materials : Aluminium Certificates :BSCI Green Points Total :14 - CO2 foot print : 1,202 Printing default : Tampondruk - voorzijde - max color : 4 - 20 x 70 mm Zeefdruk rondom: Door de rotatie van de machine wordt de plaatsing van het logo niet voor elk item gelijk uitgelijnd. Zeefdruk rondom meerkleurig: Minstens 1 mm tussenruimte tussen elementen met verschillende kleuren.