Categorieën

Guzzle 820 ml sportfles


O9RPDU

De Guzzle is een strak vormgegeven sportfles met een schroefdeksel voor eenvoudig openen en sluiten. De enkelwandige bidon is perfect voor zeer dorstige momenten, want hij heeft een inhoud van maar liefst 820 ml. De fles is gemaakt van roestvrij staal en is daardoor robuust met een lange levensduur. Bovendien biedt de fles voldoende mogelijkheden voor het uniek weergeven van een logo of boodschap.
Dit artikel is ook verkrijgbaar in een duurzamere versie gemaakt van gerecycled materiaal.
Materials : Roestvrijstaal
Certificates :BSCI
Green Points Total :14 - CO2 foot print : 1,36
Printing default : Tampondruk - voorzijde - max color : 4 - 25 x 70 mm Zeefdruk rondom: Door de rotatie van de machine wordt de plaatsing van het logo niet voor elk item gelijk uitgelijnd. Zeefdruk rondom meerkleurig: Minstens 1 mm tussenruimte tussen elementen met verschillende kleuren.

24002
1
250 x 72 x mm
400 x 400 x 270 mm
cardboard_box
183 gr
6000 gr
zwart, verzilverd, wit
Roestvrij staal
9.90 € Excl. BTW

De Guzzle is een strak vormgegeven sportfles met een schroefdeksel voor eenvoudig openen en sluiten. De enkelwandige bidon is perfect voor zeer dorstige momenten, want hij heeft een inhoud van maar liefst 820 ml. De fles is gemaakt van roestvrij staal en is daardoor robuust met een lange levensduur. Bovendien biedt de fles voldoende mogelijkheden voor het uniek weergeven van een logo of boodschap. Dit artikel is ook verkrijgbaar in een duurzamere versie gemaakt van gerecycled materiaal. Materials : Roestvrijstaal Certificates :BSCI Green Points Total :14 - CO2 foot print : 1,36 Printing default : Tampondruk - voorzijde - max color : 4 - 25 x 70 mm Zeefdruk rondom: Door de rotatie van de machine wordt de plaatsing van het logo niet voor elk item gelijk uitgelijnd. Zeefdruk rondom meerkleurig: Minstens 1 mm tussenruimte tussen elementen met verschillende kleuren.