Categorieën

Reflecterend unisex veiligheidsvest


RBDQ6C
RFX

Zeer zichtbaar, fluorescerend unisex veiligheidsvest. De gele achtergrond en de zeer reflecterende stroken rond de taille en de borst zorgen voor een heldere en duidelijke zichtbaarheid op grote afstand. Dit is een unisex model en kan worden gebruikt voor o.a. hardlopen, fietsen, wandelen en andere nachtelijke activiteiten. 5 cm reflecterende tape. De conformiteitsverklaring is op aanvraag verkrijgbaar.Materials : Polyester
Green Points Total :18 - CO2 foot print : 0,636
Printing default : Transfer - voorzijde - max color : 4 - 50 x 50 mm Het maximale drukoppervlak voor het online bestellen van dit artikel is 25 cm2. Voor grotere drukoppervlakken en andere decoratiemogelijkheden kunt u onze prijslijst raadplegen of contact opnemen met het WorldSource-team..

100
390 x 430 x mm
80 x 60 mm
600 x 400 x 400 mm
cardboard_box
80 gr
15000 gr
leer/aluminium
Polyester
XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, 3XS
3.54 € Excl. BTW

Zeer zichtbaar, fluorescerend unisex veiligheidsvest. De gele achtergrond en de zeer reflecterende stroken rond de taille en de borst zorgen voor een heldere en duidelijke zichtbaarheid op grote afstand. Dit is een unisex model en kan worden gebruikt voor o.a. hardlopen, fietsen, wandelen en andere nachtelijke activiteiten. 5 cm reflecterende tape. De conformiteitsverklaring is op aanvraag verkrijgbaar.Materials : Polyester Green Points Total :18 - CO2 foot print : 0,636 Printing default : Transfer - voorzijde - max color : 4 - 50 x 50 mm Het maximale drukoppervlak voor het online bestellen van dit artikel is 25 cm2. Voor grotere drukoppervlakken en andere decoratiemogelijkheden kunt u onze prijslijst raadplegen of contact opnemen met het WorldSource-team..