Categorieën

Cuprite damesoverhemd met lange mouwen, GOTS biologisch


2L1NO3
Elevate

Het Cuprite GOTS biologisch overhemd voor dames met lange mouwen - een duurzame en stijlvolle keuze. Dit shirt is gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen popeline en combineert ethische productie met uitzonderlijk comfort. Het heeft een semi-spreidkraag die een meer ontspannen en veelzijdige look biedt. De contrastkleurige stiksels op de mouwopening en het onderste knoopsgat zorgen voor een subtiele knipoog. Met de GOTS-certificering die een 100% gecertificeerde toeleveringsketen garandeert, is dit kledingstuk echt een milieubewuste keuze. Dit overhemd heeft een getailleerde vorm voor een vrouwelijke look.

Dit artikel kan alleen met GOTS/GRS gecertificeerde druktechnieken bedrukt worden om de certificering van het volledige product te garanderen. Bij onbewerkte bestellingen bevestig je dat je dit product niet zult bedrukken.

Materials : Poplin van 100% GOTS gecertificeerd organisch katoen, 121 g/m2

Green Points Total :67 - CO2 foot print : 1,208

Printing default : Zeefdruk - linker borst - max color : 5 - 90 x 70 mm .

2375
1
360 x 300 x 560 mm
cardboard_box
10000 gr
zwart, blauw duidelijk
biologisch katoen
121 g/m²
XS, S, M, L, XL, XXL
44.52 € Excl. BTW

Het Cuprite GOTS biologisch overhemd voor dames met lange mouwen - een duurzame en stijlvolle keuze. Dit shirt is gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen popeline en combineert ethische productie met uitzonderlijk comfort. Het heeft een semi-spreidkraag die een meer ontspannen en veelzijdige look biedt. De contrastkleurige stiksels op de mouwopening en het onderste knoopsgat zorgen voor een subtiele knipoog. Met de GOTS-certificering die een 100% gecertificeerde toeleveringsketen garandeert, is dit kledingstuk echt een milieubewuste keuze. Dit overhemd heeft een getailleerde vorm voor een vrouwelijke look. Dit artikel kan alleen met GOTS/GRS gecertificeerde druktechnieken bedrukt worden om de certificering van het volledige product te garanderen. Bij onbewerkte bestellingen bevestig je dat je dit product niet zult bedrukken. Materials : Poplin van 100% GOTS gecertificeerd organisch katoen, 121 g/m2 Green Points Total :67 - CO2 foot print : 1,208 Printing default : Zeefdruk - linker borst - max color : 5 - 90 x 70 mm .